Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hermes Contact Sa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inchiriere birouri, sali de curs si de sedinte
20 lei
Brand
Spatii de 20, 30, 66 sau 86 de mp.
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Societatea asigura spatii cu destinatia birouri, sedii de firme autohtone si sedii pentru reprezentante ale unor firme straine. În imobil îsi au sediul in momentul de fata un numar de aproximativ 35 de firme din diverse domenii de activitate.

Oferta de spatii pentru închiriere:

-Spatii standard (birouri) structurate pe module de 86 respectiv 66 mp, organizate pe doua sau trei încaperi, cu dependinte: grup sanitar, chicineta, balcoane
-Spatii (birouri) cu dimensiuni mai mici amenajate în interiorul apartamentelor standard, pe module de 30 sau 20 mp cu dependinte si grup sanitar
-Spatii adecvate pentru amplasarea de reclame si firme luminoase pe fatada cladirii
Tariful de inchiriere este stabilit în functie de suprafata închiriata si de dotari si se situeaza la un nivel mediu al tarifelor practicate pe piata pentru spatii similare, la cel mai bun raport calitate-pret.

De asemenea, firma noastra va poate pune la dispozitie, contra cost, sali de cursuri, sedinte, intalniri, seminarii, serbari pentru institutii de invatamant - de diverse capacitati:

20 - 25 de locuri
26 - 60 de locuri
80 - 250 de locuri
Toate spatiile sunt dotate cu mese, scaune, aer conditionat, ecran și, functie de solicitare pot fi asigurate cu laptop, video proiector, instalatie translatie simultanã.

De asemenea, dacã este necesar, putem asigura servicii la cheie de organizare evenimente de tip seminarii, mese rotunde, prezentãri de servicii/produse.

În toate cazurile mai sus prezentate, putem asigura asistentã tehnicã, mobilizarea participantilor și eventual catering aferent desfãșurãrii în bune conditii a evenimentului.

Servicii conexe:

paza imobil - asigurata de proprietar, zilnic, de luni pana vineri, între orele 16-8, iar sambata si duminica pe toata durata zilei
supraveghere video - 24 h din 24h
transport persoane cu lift modern
asigurare spatiu de parcare - in imediata apropiere a cladirii

Utilitati:

Energia electrica, apa rece, apa calda, încalzirea si salubritatea se asigura de catre proprietar contra cost. Imobilul dispune de racordare la reteaua de telefonie Romtelecom si RDS. Curatenia pe casa scarii si în incinta este asigurata de proprietar.
Din Gura in Gura